Facebook

Gépkereső

Márkák

honda

makita

hitachi

stihl

husqvarna

bosch

metabo

mtd

castelgarden

ntc

wacker

sigma

briggs&stratton

jeonil

stone

karcher

orbit

ulbo

maruyama

master

aeg

murray

solo

ewalt

oregon

windsor

hilti

ridgid

skil

Hamarosan itt a motorszezon: irány az átvizsgáltatás, irány a motorszerviz!

A 17. kerületben székelő motorszerviz csapata most 15% kedvezményt ad minden motorosnak, illetve a motor, quad, robogó és ATV típusú kétkerekű motoros járművek tulajdonosainak abban az esetben, hogyha az általános, időszakos átvizsgálást már most, vagyis a téli szezon ideje alatt, a téli tárolás alatt kérjük még most, vagyis amikor a motorszerviz téli megőrzési és tárolási szolgáltatását is igényeltük a motorokra.

motorszerviz budapesten, kedvezményes téli átvizsgálással

Ezt még mindig, akár most is kérhetjük, hiszen itt fűtött, 24 órás portaszolgálattal ellátott helyiségben, szakavatott kezek között hagyjuk a járműveinket. Ugyanis a budapesti motorszerviz munkatársai naponta lemossák, letisztítják a láncokat a motorokon, karbantartják azok akkumulátorait és benzinkonzerválást is végeznek, pontosan azért, hogy mire beköszönt majd a jó idő, addigra minden rendben legyen a járgánnyal, és gördülékenyebb legyen majd az újra elindulás a kétkerekűn. A tárolás ideje alatt persze kérhetjük a motor vagy a robogó, illetve quad járművünk teljes átvizsgálását is, hogy még idejében megtudjuk, ha van esetleg bári hiba, vagy rendellenesség a jármű működésében, úttartásában – mert akkor azt még most előre ki tudják javítani a motorszerviz hozzáértő munkatársai.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!