Facebook

Gépkereső

Márkák

honda

makita

hitachi

stihl

husqvarna

bosch

metabo

mtd

castelgarden

ntc

wacker

sigma

briggs&stratton

jeonil

stone

karcher

orbit

ulbo

maruyama

master

aeg

murray

solo

ewalt

oregon

windsor

hilti

ridgid

skil

Friss cikkek

Virágküldés Valentin napra

A Valentin nap a szerelem és a szeretet ünnepe, kishazánkban kb. 20 éve ünneplik, minden év február 14.-én. A szerelmes férfiak ilyenkor a virágküldés segítségével lepik meg a szerelmüket egy csodálatos vörös rózsa csokorral. Ezen a napon a virágfutároknak nagyon sok dolga van, ugyanis egy nap alatt kell kiszállítani annyi virágcsokrot, amit egy átlagos hónapban 28-31 nap alatt, kiszállítanak. Sok virágküldő szolgálat már Valentin nap előtt néhány nappal nem fogat több megrendelést, mert nem tudnák teljesíteni, ezért ha valaki ezen a napon igénybe szeretné venni a virágküldés szolgáltatást, akkor időben le kell adni a megrendelést.

Bővebben: Virágküldés Valentin napra

Mi az e-liquid?

Folyadék, amivel tölthető az elektromos cigi patronja, kazánja. Lényegében ízesített folyadék, aminek az alapja viszonylag alacsony hőmérsékleten légneművé válik (pár száz °C).

Bővebben: Mi az e-liquid?

Miért szedjünk kalciumot?

A kalcium egy ásványi anyag, testünk egyik fontos alkotóeleme. Szerepet játszik a véralvadásban, az izomműködést segíti, támogatja az idegsejtek közti ingerület átvitelt, a fogak és csontok egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ezen kívül enyhíti a savas kémhatást szervezetünkben, továbbá az allergiás tünetek egyik fő ellenszere.

Bővebben: Miért szedjünk kalciumot?

A quick dental help can be really “life saving”

Waking up in the middle of the night to dental pain, is the least that we want. Usually the central nervous system deactivates the pain receptors, so we only wake up to dental pain, when it is really urgent to seek for help. Most of us remember throat pain for example, which as soon as we fell asleep is gone, and once we wake up is back. It is also quite usual to heal ourselves while asleep. The body has a tremendous capability of self-healing, we just have to let it act on its own. Well, of course that is not true for dental pains.

Bővebben: A quick dental help can be really “life saving”

Egyedi igényekre szabott telefonhálózatok, márkás Panasonic telefonközpontokkal!

Manapság már nagyon sok telefonközpont rendszert kiépítő szolgáltatóval találkozhatunk, akik komoly és komplex hálózatok rendszerek kiépítését vállalják. Azonban érdemes itt is körültekintőnek lennünk, és komoly, nagy múlttal és neves termékekkel dolgozó céget, vagy egy nagy cégnek akár a hazai leányvállalatát megbíznunk a munkával, akiknek tényleg nevük van a szakmában, mint amilyen például a Panasonic telefonközpont hálózatokat kiépítő HACSA TEL Magyarország Kft. is.

Bővebben: Egyedi igényekre szabott telefonhálózatok, márkás Panasonic telefonközpontokkal! 

Hamarosan itt a motorszezon: irány az átvizsgáltatás, irány a motorszerviz!

A 17. kerületben székelő motorszerviz csapata most 15% kedvezményt ad minden motorosnak, illetve a motor, quad, robogó és ATV típusú kétkerekű motoros járművek tulajdonosainak abban az esetben, hogyha az általános, időszakos átvizsgálást már most, vagyis a téli szezon ideje alatt, a téli tárolás alatt kérjük még most, vagyis amikor a motorszerviz téli megőrzési és tárolási szolgáltatását is igényeltük a motorokra.

Bővebben: Hamarosan itt a motorszezon: irány az átvizsgáltatás, irány a motorszerviz!

A régi oldalakat modernizálni kell.

Rengeteg olyan honlappal találkozhatunk, miközben barangolunk az interneten, amelyek esetlegesen már igen idősek. Ezek a portálok általában már elavultnak számítanak a jó pár eltelt év alatt, azonban ilyenkor is igen fontos, hogy kövessük azokat a trendeket és szabályokat, amelyek azért felelősek, hogy az előre meghatározott kulcsszavakra a találati listák élére kerüljünk.

Bővebben: A régi oldalakat modernizálni kell. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!