Vásárlás és Webáruházak

Virágküldés Valentin napra

A Valentin nap a szerelem és a szeretet ünnepe, kishazánkban kb. 20 éve ünneplik, minden év február 14.-én. A szerelmes férfiak ilyenkor a virágküldés segítségével lepik meg a szerelmüket egy csodálatos vörös rózsa csokorral. Ezen a napon a virágfutároknak nagyon sok dolga van, ugyanis egy nap alatt kell kiszállítani annyi virágcsokrot, amit egy átlagos hónapban 28-31 nap alatt, kiszállítanak. Sok virágküldő szolgálat már Valentin nap előtt néhány nappal nem fogat több megrendelést, mert nem tudnák teljesíteni, ezért ha valaki ezen a napon igénybe szeretné venni a virágküldés szolgáltatást, akkor időben le kell adni a megrendelést.

Mi az e-liquid?

Folyadék, amivel tölthető az elektromos cigi patronja, kazánja. Lényegében ízesített folyadék, aminek az alapja viszonylag alacsony hőmérsékleten légneművé válik (pár száz °C).

Kedves meglepetés a virágküldés!

Mindenkivel megesik, hogy távolban élnek, vagy épp távol vannak szerettei, és nem mindig van lehetőség meglátogatni őket. A virágküldés számtalan esetben menthet ki bennünket a kellemetlen helyzetekből. Egy-egy nagyobb munka, betegség, vagy más, halaszthatatlan elfoglaltság miatt nem mindig tudunk kimozdulni, és személyesen is átadni egy kedves meglepetést a számukra. Ilyenkor nagyon jó, hogy létezik ma már a budapesti virágküldés lehetősége is.