Virágküldés Valentin napra

A Valentin nap a szerelem és a szeretet ünnepe, kishazánkban kb. 20 éve ünneplik, minden év február 14.-én. A szerelmes férfiak ilyenkor a virágküldés segítségével lepik meg a szerelmüket egy csodálatos vörös rózsa csokorral. Ezen a napon a virágfutároknak nagyon sok dolga van, ugyanis egy nap alatt kell kiszállítani annyi virágcsokrot, amit egy átlagos hónapban 28-31 nap alatt, kiszállítanak. Sok virágküldő szolgálat már Valentin nap előtt néhány nappal nem fogat több megrendelést, mert nem tudnák teljesíteni, ezért ha valaki ezen a napon igénybe szeretné venni a virágküldés szolgáltatást, akkor időben le kell adni a megrendelést.


Miért érdemes igénybe venni a virágküldést egy ilyen napon?

A virágboltok ezen a napon nagyon leterheltek. Előfordulhat az, hogy egy virágcsokorért órákat kell sorban állni, de az is, hogy mire odaérünk a virágbolthoz, már elfogyott az a színű és típusú virág, amit szerettünk volna. Ezzel ellentétben, ha a weblapon leadjuk a megrendelést pár nappal Valentin nap előtt, akkor a virágküldés segítségével, a kért időpontban, a kiválasztott csokor fog megérkezni a szerelméhez. Kérheti a Hölgy lakásába, vagy munkahelyére is, a virágfutárnak ez nem számít, oda viszi a csokrot, ahova Ön kéri.

A virágcsokor mellé kérhet kiegészítő ajándékot is, aranyos plüssfigurát, vagy csokoládét. A vörös rózsákat kérheti natúr csomagolásban, körcsokorban, kosárban, de még trendi rózsadobozban is. Csak a fantáziája szabhat határt, hogy milyen virágkompozícióval lepi meg kedvesét ezen a romantikus napon, mindenesetre a virágküldés a legjobb ötlet Valentin napra, hogy meglepje kedvesét!