Építőipar - Építkezés

A lakásfelújítás nem mindenkinek nagy kihívás

Ha a lakásfelújítás esedékessé válik, akkor sokan bepánikoznak, mert bizonytalanok abban, hogy kit bízzanak meg. Sok kérdés felmerülhet ilyenkor a felújítással kapcsolatban, mint például, hogy milyen áron végzik majd el a munkát, biztos az, hogy nem fognak átverni és a fizetés után is becsületesen elvégzik a munkát?

Napelem? Vajon megtérül az energiája?

Hosszabb távon érdemes gondolkodni napelem megoldások kapcsán, és ebbe a pénzünket befektetni, s amennyiben így gondolkodunk – akkor természetesen meg fog térülni, hiszen a napenergia - el sem tudnánk képzelni-, hogy mekkora erővel bír! A Föld éves kőolajtermelése, és az abból kinyerhető villamos energia felér a Napnak mindössze egyetlen órányi energiájával!

Astrasun – napelemek és napkollektorok otthona

Manapság a folyamatos piaci verseny, és az új termékek gyors elterjedése miatt nem mindegy, hogy egy viszonteladó mit és mennyit forgalmaz. Igaz ez az élelmiszerekre, építőipari szakkereskedésekre, és ugyanúgy a napelemmel/napkollektorral foglalkozó cégekre is! Az Astrasunnál mindig a legjobbra törekszünk. Rendkívül széles megrendelői körünket a hasonlóan széleskörű választékunknak köszönhetjük.

Motoros redőny

Szeretne árnyékolni otthonában, valamilyen kényelmes megoldást szeretne? Akkor válassza a motoros redőnyeinket. Távirányítóval is működtethetők. Ha Ön régi megszokott minőségű redőnyéhez ragaszkodik, akkor ajánljuk a korszerűsítési megoldásokat, ehhez megelőző állapotfelmérés szükséges.

Generálkivitelezés a Merkbau szakembereitől

Nagy beruházások és építkezések közepén áll Ön is? Esetleg nem tudja eldönteni, hogy hol és miként keressen magának alvállalkozókat? Jó hírünk van! Mi tudunk ebben segíteni. Nem kell külön alvállalkozókat keresnie amennyiben minket választ!

Műanyag ablakok beépítése és szervizelése Székesfehérváron

Műanyag ablakainkat Székesfehérváron is beépítjük Önnek. Azonban nem csak Székesfehérváron vállaljuk a műanyag ablakok beépítését. Keresse szakembereinket, mielőtt műanyag ablakot Székesfehérvári otthonába rendelne, ugyanis célszerű egy állapotfelméréssel indítani.

FRISS - Műanyag nyílászáró árak az SZG ABLAK oldalán!

Tökéletes kivitelezés, minőségi nyílászáró termékek, és mindehhez remek nyílászáró árak társulnak! Fontos számunkra, hogy elégedettek legyenek ügyfeleink, éppen ezért folyamatosan frissítjük oldalunkat is, hogy a nyílászáró árak is pontosak, napra készek legyenek, mindazon felül, hogy folyamatosan kedveskedni tudjunk valamilyen kivételesen kedvező akcióval, kedvezménnyel a nyílászáró vásárlása előtt állóknak.

 

Műanyag ablak beépítés és szervizelés

Most tervezi lecserélni régi ablakait? Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal vállalja új műanyag ablakai beépítését és szükség esetén annak javítását is.