Facebook

Gépkereső

Márkák

honda

makita

hitachi

stihl

husqvarna

bosch

metabo

mtd

castelgarden

ntc

wacker

sigma

briggs&stratton

jeonil

stone

karcher

orbit

ulbo

maruyama

master

aeg

murray

solo

ewalt

oregon

windsor

hilti

ridgid

skil

Astrasun – napelemek és napkollektorok otthona

Manapság a folyamatos piaci verseny, és az új termékek gyors elterjedése miatt nem mindegy, hogy egy viszonteladó mit és mennyit forgalmaz. Igaz ez az élelmiszerekre, építőipari szakkereskedésekre, és ugyanúgy a napelemmel/napkollektorral foglalkozó cégekre is! Az Astrasunnál mindig a legjobbra törekszünk. Rendkívül széles megrendelői körünket a hasonlóan széleskörű választékunknak köszönhetjük.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink bármilyen igényére találhassunk megfelelő napelemet vagy napkollektort, legyen szó családi házakról, vagy akár közintézményekről, uszodákról stb. A napelem rendszerek sokak számára még elérhetetlennek tűnnek, ám a környezettudatos energiafelhasználást már „kicsiben” is el lehet kezdeni. Hatékony, ám kissé megfizethetőbb megoldásokat biztosíthatnak Önnek a napkollektorok, amelyek a melegvíz-ellátásért felelősek. A napkollektor bekötésével Ön megspórolhatja a melegvíz-előállításhoz szükséges áramot, vagy helyettesítheti a távhő szolgáltatással érkező meleg vizet. A napkollektorok több fajtáját, 3 vagy 4 évszakos modelljeit és számos gyártó márkáját megtalálhatja az Astrasun kínálatában!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!