Egyedi igényekre szabott telefonhálózatok, márkás Panasonic telefonközpontokkal!

Manapság már nagyon sok telefonközpont rendszert kiépítő szolgáltatóval találkozhatunk, akik komoly és komplex hálózatok rendszerek kiépítését vállalják. Azonban érdemes itt is körültekintőnek lennünk, és komoly, nagy múlttal és neves termékekkel dolgozó céget, vagy egy nagy cégnek akár a hazai leányvállalatát megbíznunk a munkával, akiknek tényleg nevük van a szakmában, mint amilyen például a Panasonic telefonközpont hálózatokat kiépítő HACSA TEL Magyarország Kft. is.

A nagynevű és jól ismert, méltán népszerű márka, a Panasonic telefonközpont rendszerek kiépítését vállalják többek között, de más márkájú készülékeket is beszereznek kérésünkre A több alegységből kiépített, komplex telefonközpontot természetesen egy részletes, megelőző átbeszélést követő felmérés után így egyedi igényeinkre tudják szabni konkrétan.

komplex telefonközpontokMegadhatjuk például az IP alközpont rendszerének felhasználóinak számát, hiszen nem mindegy az sem, hogy 10, 20, 40, vagy akár 200, 250 felhasználó fogja majd napi szinten használni a munkája során a telefonközpontot.

Sőt még a munkafolyamatot is tudniuk kell majd a szakembereknek, hiszen lehet telefonközpontot kiépíteni egy ügyfélszolgálatra, ahol nagyon sok a bejövő hívás, vagy egy klasszikus irodába, ahol az átkapcsolásokat kell inkább számára – nyilván valamennyi folyamat – így az általunk kívánt Panasonic telefonközpont iránti igény és elvárás is más és más lesz majd.