Egészség - Életmód

Miért szedjünk kalciumot?

A kalcium egy ásványi anyag, testünk egyik fontos alkotóeleme. Szerepet játszik a véralvadásban, az izomműködést segíti, támogatja az idegsejtek közti ingerület átvitelt, a fogak és csontok egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ezen kívül enyhíti a savas kémhatást szervezetünkben, továbbá az allergiás tünetek egyik fő ellenszere.

A quick dental help can be really “life saving”

Waking up in the middle of the night to dental pain, is the least that we want. Usually the central nervous system deactivates the pain receptors, so we only wake up to dental pain, when it is really urgent to seek for help. Most of us remember throat pain for example, which as soon as we fell asleep is gone, and once we wake up is back. It is also quite usual to heal ourselves while asleep. The body has a tremendous capability of self-healing, we just have to let it act on its own. Well, of course that is not true for dental pains.

Artemisinin kapszula vásárlása

A világ minden táján egyre jobban terjednek a rákos és daganatos megbetegedések illetve egyéb érrendszeri problémák is felmerülhetnek. A kutatások szerint 2030-ra mintegy 26 millió nő a rákos betegek száma, melynek majdnem a fele végződik halálos rákkal.

Moksa Elixír az egészségesebb életért!

Használja Ön is a Moksa Elixírt, melynek köszönhetően elősegítheti immunrendszere helyes működését, de szellemi és fizikai állóképességét is javítja.

Zöld kávé kapszula a legjobb áron

A zöld kávé fogyasztása bizonyítottan pozitív hatással van szervezetünk egészséges működésére. Immunerősítő, segít megelőzni a magas koleszterinszintet és megakadályozza a magas vércukorszint kialakulását is. Az ajánlott napi mennyiség bevitele azonban gondot okozhat azok számára, akik nem képesek több csésze kávét meginni egy nap alatt.

Kyani termékek - Kyani Sunrise

Fontos, hogy elegendő antioxidánst vigyünk be a szervezetünkben nap mint nap. Minél megerőltetettebb életünk van (stresszes, környezetszennyezésben élők, gyorséttermi ételeken élők), annál nagyobb antioxidáns szükséglete van szervezetünknek. Az élelmiszerek antioxidáns tartalmát az ORAC mértékegységgel mérik, mely azt mutatja meg, hogy 100 gramm táplálék mennyi oxigéntartalmú szabadgyök-elnyelőt, hatástalanítót tartalmaz.