Facebook

Gépkereső

Márkák

honda

makita

hitachi

stihl

husqvarna

bosch

metabo

mtd

castelgarden

ntc

wacker

sigma

briggs&stratton

jeonil

stone

karcher

orbit

ulbo

maruyama

master

aeg

murray

solo

ewalt

oregon

windsor

hilti

ridgid

skil

Kyani termékek - Kyani Sunrise

Fontos, hogy elegendő antioxidánst vigyünk be a szervezetünkben nap mint nap. Minél megerőltetettebb életünk van (stresszes, környezetszennyezésben élők, gyorséttermi ételeken élők), annál nagyobb antioxidáns szükséglete van szervezetünknek. Az élelmiszerek antioxidáns tartalmát az ORAC mértékegységgel mérik, mely azt mutatja meg, hogy 100 gramm táplálék mennyi oxigéntartalmú szabadgyök-elnyelőt, hatástalanítót tartalmaz.

Például magas antioxidáns tartalmú gyümölcsnek számít a szőlő, melynek 710 ORAC az értéke. A legmagasabb értékkel az alaszkai vadáfonya rendelkezik, melynek 36 000 ORAC az értéke. Kyani termékek - Kyani Sunrise termék legfontosabb összetevője ez a gyümölcs, de emellett fellelhető benne a gránát alma, Concord szőlő, Aloe vera, tőzegáfonya és a szőlőmag is többek között. Az antioxidáns megköti a káros szabadgyököket a szervezetben, erősíti az immunrendszert. További termék Kyani Nitro FX, Kyani Xtreme, melyet nehéz fizikai munkát végzők számára tökéletesítettek ki, Kyani Sunset, mely összetevői közt szerepel az alaszkai vadlazac.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!