Facebook

Gépkereső

Márkák

honda

makita

hitachi

stihl

husqvarna

bosch

metabo

mtd

castelgarden

ntc

wacker

sigma

briggs&stratton

jeonil

stone

karcher

orbit

ulbo

maruyama

master

aeg

murray

solo

ewalt

oregon

windsor

hilti

ridgid

skil

A régi oldalakat modernizálni kell.

Rengeteg olyan honlappal találkozhatunk, miközben barangolunk az interneten, amelyek esetlegesen már igen idősek. Ezek a portálok általában már elavultnak számítanak a jó pár eltelt év alatt, azonban ilyenkor is igen fontos, hogy kövessük azokat a trendeket és szabályokat, amelyek azért felelősek, hogy az előre meghatározott kulcsszavakra a találati listák élére kerüljünk.

Az első és legfontosabb lépés, hogy rendbe tegyük a portál szövegezését, hiszen a régebbi kulcsszó halmozásokat mindenképp meg kell szűntetni. Az egyhangú oldalakat mindenképp speciális beágyazott képekkel kell színesíteni a keresőoptimalizálás szakértői szerint. Minden egyes aloldal esetében fontos a releváns szöveg, arról már nem is beszélve, hogy a honlap szerkezetét is át kell alakítani oly módon, hogy az a keresőrobotok számára tetsző legyen. Ha szükséges, akkor a grafikát is újítsuk meg, azonban a szöveges tartalmat lehetőség szerint tartsuk meg, hiszen ez a google számára a legfontosabb.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!